Att delta på en lokal Chilla-träff är ett trevligt sätt att komma i kontakt med andra chilla-intresserade!
Man kan även besöka SCAFs utställningar. Ett annat sätt kan vara att "efterlysa" chilla-kompisar, någon att samåka med till en utställning etc via SCAFs Infotorg.

Ett antal träffar har ägt rum i Partille utanför Göteborg, mellan åren 2002-2008. Anordnades av Cecilia Junfors och Susanne Andersson. Vi befann oss i en liten lokal tillhörande bostadsområdet. Det var helt frivilligt att ha med sig sin chilla/or. Vanligast hade folk med sig minst en chilla, både trevligt att visa upp sin chilla och att se andras. Lättare fika bjöds på för en tia per person. En annan aktivitet som skedde var utställningsbur-bygge. Även domare har vart på besök och då har en lättare "Drop-in" bedömning gjorts tillsammans med ägaren, inga poäng utan enbart kommentarer. Det fanns oftast foder, sand och SCAF-material till salu.

Intresserad att anordna en chilla-träff? Tveka inte att höra av dig till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. för att få tips och råd samt hjälp med utskick av inbjudan.