Kull227

SCAF (Svenska Chinchilla Avels Föreningen) är en ideell förening för de som är intresserade av chinchillor som sällskapsdjur. SCAF har funnits sedan 1992. Föreningen har medlemmar i hela Norden.

Ideell förening innebär att alla som jobbar med föreningen gör arbetet gratis. Alla jobbar för och med chinchillan som sällskapsdjur.

Föreningen anordnar utställningar, temadagar, träffar, föredrag, deltar på mässor m.m. Även icke medlemmar är välkomna på t ex på utställningar.

Föreningen har en utställningskommitté som sköter det praktiska runt en utställning. Alla är välkomna – både djur med och utan stamtavla. Vill du veta mer om klassindelning etc kan du läsa mer här på hemsidan, men också kontakta kommittén på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

SCAF ger också ut en medlemstidning fyra gånger per år. Är du inte medlem, men funderar på att bli det, kan du få ett gratisexemplar av tidningen, kontakta Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. via e-post.  Tidningens innehåll varierar allt ifrån medlemmars insända material, inbjudningar till aktiviteter/utställningar, fakta om sjukdomar m.m.

I SCAF kan Du få hjälp och goda råd om skötsel och utfodring, eller om du tänker köpa djur. Föreningens gratisbroschyr finns att läsa och skriva ut här på hemsidan.

För de som funderar på att bli hobbyuppfödare, så har föreningen en uppfödargrupp som består av de registrerade uppfödarna. De hjälper till med råd och stöd och utser även mentorer till blivande uppfödare. Du når dem via e-post Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Copyright SCAF 2017

Org.nr: 849202-4768

SummerLove2Juli2020 24